Salut

Els alumnes confinats pugen a 7.469 amb 262 grups confinats

No hi ha cap centre tancat completament, però 189 tenen algun grup afectat

Els alumnes confinats a Catalunya per ser positius o contactes estrets de Covid-19 pugen aquest divendres a 7.469 i els docents, a 324, segons les dades notificades aquest dissabte pel Departament d’Educació relatives a ahir divendres, festiu a la ciutat de Barcelona.

A aquests 7.469 alumnes confinats i els 324 docents i personal d’administració i serveis s’han de sumar 12 més de personal extern dels centres, la qual cosa suma un total de 7.805 persones, gairebé cent confinats més que el dia anterior.

Aquestes dades han estat facilitats aquest dissabte per Educació a través de l’aplicació Traçacovid, creada el curs passat per informar sobre la incidència de la pandèmia en l’àmbit escolar, i que s’ha tornat a engegar amb l’inici de l’actual curs escolar 2021-2022.

Segons l’aplicació, elaborada a partir de la informació que ofereixen els propis centres educatius, a dia d’avui hi ha 189 (183 divendres) centres escolars que tenen grups d’alumnes confinats, la qual cosa suposa el 3,70% del total de Catalunya.

En aquests centres hi ha 262 (256 divendres) grups-classe d’alumnes confinats (0,36 % del total de 72.000 grups creats a tot Catalunya) i estan situats en gran part de les comarques catalanes, excepte en algunes de Lleida i de Tarragona, les menys poblades.

El major nombre de centres escolars amb grups confinats se situen a la comarca d’Osona, amb 11 dels 138 existents, la qual cosa suposa el 8% del total, seguida de la Garrotxa, amb 8 dels 54 (15%) i del Baix Ebre, amb 6 dels 64 centres (9 %).

Cap guarderia, escola de primària o institut català ha hagut de tancar totalment a causa de l’afectació per Covid-19, segons el Departament d’Educació.

En els últims deu dies, Educació ha comptabilitzat 882 positius en Covid-19 a la comunitat educativa, dels quals 811 són alumnes, 71 docents i personal d’administració i cap persona de personal extern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia