Educació

Mig milió en dos exercicis a Tossa per millorar la zona escolar

El govern de Tossa ha invertit més de 500.000 euros en els dos darrers exercicis per millorar l’illa de la zona escolar, una xifra que ha crescut amb força de resultes dels 296.000 destinats a expropiar la finca del vell Mas Padró. L’edifici, pendent d’enderroc per la seva precarietat estructural, alliberarà terreny per “esponjar el pati” de l’escola i miraran de preservar-ne elements com ara l’antiga era, avança l’alcalde, Ramon Gascons.

A més, però, han invertit prop de 45.000 euros en nova maquinària i estris per a la cuina; prop de 35.000 euros en la primera fase d’ampliació del menjador i una caseta per a l’equipament esportiu, i partides per a plaques solars, reparacions de la xarxa de clavegueram i separació de pluvials, per reparar la calefacció i la teulada i canals. També han ampliat la sala de professorat.

La regidora d’Ensenyament, Anna Prieto, explica que, un cop finalitzades les obres de la cuina de l’escola, “el servei de menjador passarà a ser de taula calenta a servei de cuina pròpia, una opció molt reivindicada pels pares” i que esperen fer efectiva “al llarg del primer trimestre”. Queden pendents reformes en alguns finestrals, que durant aquest hivern s’aniran executant. “Esperem que aquestes millores serveixin per garantir i millorar la qualitat de l’ensenyament per als nostres infants”, diu Prieto.I és que, per la regidora d’Ensenyament, “els infants i joves i la seva educació i benestar són una prioritat per a aquest equip de govern”.Moltes d’aquestes actuacions eren necessitats que feia anys que reclamaven les famílies i l’escola. Tot i això, en aquest nou curs es continuen cedint l’Espai Colomer i diversos espais de la Casa de Cultura per impartir el segon de batxillerat amb les mesures de protecció anti-Covid corresponents. A més, a la llar d’infants s’hi ha afegit un grup més per poder garantir unes ràtios menors i seguir la línia de treball que garanteix una millor atenció als infants. I, finalment, al casal de joves s’ha ampliat l’oferta de casalet per poder augmentar el nombre d’usuaris, que ha passat de 30 a 60.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

successos

La policia busca un home que exhibia una pistola pel carrer

L’Hospitalet de Llobregat
enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

El 82% dels vehicles ja han sortit de l’àrea de Barcelona

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC