Salut

Primeres dosis addicionals a la regió de Girona

Es van citar 547 persones a Girona

Se’n van vacunar 20 a Cadaqués

La regió sanitària de Girona va començar a administrar ahir les dosis addicional de la vacuna contra la Covid-19. Al punt de vacunació del Palau Firal de Girona hi havia convocades 547 persones que tenen en comú haver estat trasplantades d’algun òrgan sòlid o estar prenent medicació immunosupressora o les dues coses. També es va començar a posar la dosis addicional en centres residencials de gent gran. En concret, es van vaccinar vint usuaris de la residència de Cadaqués.

Coincidint amb l’administració de les primeres dosis addicionals, Salut va remarcar que s’administren a les persones que necessiten un reforç per aconseguir una millor resposta immunitària per fer front a la Covid-19. En concret, s’administra, per ara, a persones receptores de trasplantament d’òrgans sòlids amb tractament immunosupressor, a persones receptores de trasplantaments de progenitors hematopoètics i a persones amb tractament amb fàrmacs anti-CD20. S’aniran citant per sms i les vacunes s’administraran principalment als hospitals on siguin tractats habitualment o als centres de salut o punts de vacunació que se’ls indiqui. Pròximament també es vacunaran les persones amb un molt alt risc amb immunosupressió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia