Societat

Preocupació pels botellots a Cornellà

L’Ajuntament reclama “contundència” a Interior per evitar les trobades de cap de setmana al polígon

L’equip de govern de Cornellà del Terri (JxCat) s’ha reunit amb responsables del Departament d’Interior per demanar “contundència i ajuda per frenar en sec” els botellots que al llarg de l’estiu s’han detectat al polígon industrial de Pont-Xetmar. L’últim va tenir lloc la matinada de diumenge, amb la participació de més de 500 persones, segons fonts dels Mossos citades per l’Ajuntament.

Segons el parer del consistori, com que a Cornellà no disposen de policia local, les concentracions al seu terme estan tenint un “efecte crida” a la resta de la comarca. “La falta d’efectius [policials] assegura un espai tranquil i sense gaire presència policial per dur a terme aquestes accions”, argumenten al consistori.

A banda del risc que suposa una concentració de gent en època de pandèmia, l’Ajuntament de Cornellà recalca que aquests botellots suposen “un perill per a la nostra vila i patrimoni”, sense comptar les molèsties que provoquen als veïns de la zona i les empreses del polígon. En aquest sentit, la brigada municipal (que no té gaires efectius) ha de retirar vidres i brossa que s’acumulen al terra els caps de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia