Educació

Un accident a l’AP-7 complica el trànsit

De retruc, a més de Fogars de la Selva, també hi va haver retencions a Maçanet

Tarda de diumenge complicada a l’AP-7 nord per un accident de trànsit a Fogars de la Selva. La topada entre vehicles es va produir a les quatre de la tarda i va generar uns dos quilòmetres de cua entre els quilòmetres 97 i 99.

Al llarg de la tarda, també es van produir un segon sinistre, de caire més greu, al quilòmetre 130,5 de l’AP-,7, al terme municipal de la Roca del Vallés. Un cotxe va bolcar i hi va haver almenys dues persones ferides de diversa consideració. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter del SEM es van desplaçar fins al lloc de l’accident. Hi va haver fins a 10 quilòmetres de congestió en sentit Barcelona. De retruc, també n’hi va haver un de retenció a la zona de Maçanet de la Selva. Altres vies amb complicacions viàries durant la tarda van ser la C-31, amb dos quilòmetres de cua a Santa Cristina d’Aro, la C-65, amb tres d’aturades a Llagostera i l’N-260, a l’altura de Sant Joan de les Abadesses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia