Societat

Conveni entre la Fundació SER.GI i Valentes i Acompanyades

La Fundació SER.GI i l’associació Valentes i Acompanyades han signat un conveni de col·laboració per crear i desenvolupar espais mutus en els àmbits socials d’interès comú. La coincidència d’interessos i objectius en el camp social ha propiciat que les dues entitats gironines estableixin aquest llaç. En el conveni, les entitats es comprometen, per una banda, a derivar les persones adolescents o joves, ateses des de la Fundació SER.GI a Valentes i Acompanyades quan aquestes responguin a un perfil de risc personal, per l’amenaça d’un matrimoni forçat.

De la mateixa manera, es preveu derivar les persones adolescents o joves, ateses des de Valentes i Acompanyades als serveis i projectes de la Fundació SER.GI, si aquestes tenen dificultats en el seu desenvolupament personal, educatiu o social, tot incidint en la seva autonomia i afavorint la participació d’aquestes dins dels seus projectes.

La col·laboració també inclou compartir formacions o assessoraments, sobre els temes i les àrees que desenvolupen, per donar un servei més acurat i de millor qualitat, vers les persones ateses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia