Infraestructures i serveis

Incidències persistents en el pas dels trens entre Caldes i Girona

Els tècnics d’Adif continuaven treballant ahir en la reparació de la infraestructura ferroviària malmesa pel descarrilament del vagó d’un tren de mercaderies la matinada de dimarts a Riudellots de la Selva.

Fonts de l’operadora expliquen que els danys afecten moltes travesses de la via i part de la senyalització de diversos quilòmetres de la infraestructura, la qual cosa impedeix avançar una previsió de recuperació de la normalitat. Mentrestant circulen poc trens entre Caldes de Malavella i Girona sobre una sola via: un per hora i sentit per la línia R11 de Barcelona a Portbou amb un puntual encaminament de viatgers cap al TAV. Pel que fa la línia RG1, els trens només circulen de l’Hospitalet a Caldes. I de Caldes a Portbou, i viceversa, s’han habilitat busos pel transportar els viatgers per carretera. Tot i que Renfe informava que el servei de bus es feia de manera continuada des del tren que acaba a Caldes i que s’ha destinat personal de comunicació i atenció al client a les principals estacions del recorregut, molts usuaris continuaven queixant-se ahir a les xarxes socials per la falta d’informació sobre aquestes mesures alternatives i pels retards acumulats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia