Infraestructures i serveis

Fan una pista multiusos a l’escola de Porqueres

Tot i estar a L’Entorn, el nou espai, a prop de la plaça Major, es podrà fer servir per a activitats ciutadanes

Els operaris estan acabant la primera fase de la construcció d’una pista poliesportiva coberta al pati de l’escola L’Entorn, de Porqueres . Serà un espai formigonat d’uns 800 metres quadrats, obert pels costats i amb un accés independent connectat a l’exterior del recinte escolar perquè es pretén que es pugui fer servir per a activitats ciutadanes en cas de mal temps o de complement quan la veïna plaça Major quedi petita.

Aquesta primera fase consisteix a construir la base i la superfície de la pista, així com els punts d’ancoratge dels pivots on es recolzaran les columnes. Els treballs han d’estar enllestits abans de començar el curs. Per motius de seguretat, durant el primer trimestre no es treballarà i s’aprofitaran les vacances de Nadal per completar-ho.

La construcció de la pista es va decidir el 2016 en un procés participatiu de la comunitat educativa del centre, en què també es va acordar l’ampliació del pati, una obra que es va fer aquell mateix any. Segons el projecte, hi haurà dues pistes de minibàsquet i una de bàsquet, convertible en pista de voleibol i d’handbol.

El nou equipament s’hauria d’haver construït ja fa mesos, però es va retardar, primer perquè el consistori no trobava finançament suficient i, després, perquè la primera licitació es va declarar deserta. Un cop retocades les bases, es va acabar adjudicant l’obra per quasi 390.000 euros.

LA XIFRA

800
metres quadrats
mesurarà la pista poliesportiva coberta de l’escola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia