Societat

Sis detinguts en tres operatius contra el cultiu de marihuana a diferents municipis del Baix Llobregat

La Policia Nacional i les Policies Locals han desmantellat plantacions amb més de 2.000 plantes a Torrelles de Llobregat, Abrera, Cornellà de Llobregat, Corbera i Castelldefels

La Policia Nacional amb la col·laboració de diverses Policies Locals han desmantellat en tres operacions cinc plantacions de marihuana cultivada a l’interior d’habitatges a Torrelles de Llobregat, Abrera, Cornellà de Llobregat, Corbera i Castelldefels.

En la primera investigació, es van localitzar 950 plantes en tres habitatges diferents a Torrelles, Abrera i Cornellà i es van detenir quatre persones, a més de comissar diverses armes i un cotxe de gamma alta.

La segona operació va ser possible arran de la documentació trobada en el primer dispositiu policial i va acabar amb un detingut i el decomís de 156 plantes i 2,85 quilos de cabdells, a Corbera.

La tercera intervenció va tenir lloc a Castelldefels, on es va localitzar 918 plantes i 11,38 quilos de cabdells llestos per a la venda. Es va detenir una persona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia