Societat

Un motorista mor després de xocar frontalment contra un cotxe a la C-31, a Pals

El sinistre va obligar a tallar durant més de tres hores la via

Un motorista va morir aquest dissabte després de xocar frontalment contra un cotxe a la C-31 al seu pas per Pals (Baix Empordà).

El sinistre es va produir pels volts de tres quarts de vuit del vespre, quan per causes que s’investiguen, el conductor de la moto va accidentar-se contra un vehicle que circulava en direcció contrària.

Com a conseqüència del xoc, J.M.T de 43 anys i veí de Palafrugell va perdre la vida. El conductor del vehicle va resultar ferit lleu, però va rebre l’alta al mateix lloc del sinistre.

Fins al lloc de l’accident s’hi van desplaçar sis dotacions dels Mossos d’Esquadra, tres unitats i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i una dotació dels Bombers.

El sinistre va obligar a tallar durant més de tres hores la via que va restablir el trànsit a dos quarts de dotze de la nit. Amb aquesta són 59 les persones mortes en accidents de trànsit a la xarxa interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia