Salut

Prova pilot de vacunació sense cita prèvia al CAP de Can Gibert

Salut ha dut a terme una prova pilot al CAP de Can Gibert del Pla, on, divendres a la tarda, els veïns es van poder vacunar sense cita prèvia. L’acció anava dirigida als usuaris del CAP, on s’havia detectat una de les cobertures vacunals més baixes de la ciutat i amb l’objectiu d’incrementar el nombre de persones vacunades als barris de Can Gibert, Sant Narcís i Santa Eugènia. Si els resultats resulten positius –que s’hagi incrementat notablement el nombre de vacunacions–, es planteja donar-hi continuïtat. A diferència de les maratons de vacunació que s’estan fent en altres punts de la regió sanitària, en aquest cas la vacunació es feia a dins del mateix CAP.

Marató a Roses

D’altra banda, ahir a Roses es va fer una nova jornada de marató de vacunació sense cita prèvia dirigida als veïns de Roses, Cadaqués, Castelló d’Empúries, Palau-saverdera i Pau. De cara a la setmana que ve, la marató de vacunació serà a la Bisbal –21 de juny al palau firal i per al col·lectiu d’entre 45 i 49 anys– i a Palafrugell –els dies 21, 22 i 29, adreçat als veïns de Palafrugell, Begur, Mont-ras, Pals, Regencós i Torrent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia