Salut

Vacunen sense cita prèvia a set municipis

La regió sanitària de Girona impulsa aquesta marató, que es farà fins al 29 de juny, durant nou dies

Roses, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Torroella de Montgrí, Lloret de Mar, l’Escala i Tossa de Mar. Aquests són els set municipis on en dates determinades es faran jornades completes de vacunació sense cita prèvia, adreçades a franges d’edat concretes i que no s’hagin vacunat encara. Aquestes jornades, que Salut anomena marató de vacunació, ja es feien ahir a l’Escala, municipi on continuaran avui.

Per acollir-s’hi, segons explica Salut, caldrà pertànyer a l’ABS on es desenvolupa l’acció, no tenir cap cita programada en cap altre punt de vacunació, no haver rebut cap dosi de vacuna i no haver passat la Covid-19 en els darrers sis mesos. Les persones interessades a vacunar-se sense cita prèvia s’hauran de presentar al punt de vacunació corresponent i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.

En el cas de l’Escala, la marató de vacunació ja es va fer ahir i continuarà avui a la sala polivalent municipal. Prèviament, el 2 de juny ja es va fer una jornada sense cita prèvia dirigida al grup de 50 a 59 anys i que va permetre administrar 238 primeres dosis entre els veïns d’aquesta edat dels municipis de l’ABS: l’Escala, Albons, Bellcaire d’Empordà, l’Armentera, Sant Pere Pescador, Torroella de Fluvià, Ventalló, Viladamat i Vilamacolum.

Per a dissabte hi ha prevista la vacunació a Roses, al mercat municipal, i de persones d’entre 45 i 59 anys i més grans de 69. L’ABS de Roses inclou també les poblacions de Cadaqués, Castelló d’Empúries, Palau-saverdera i Pau. A Torroella, al pavelló esportiu, la vacunació està prevista per als dies 15 i 17 de juny i va dirigida al grup de 45 a 59 anys. En aquest cas, va adreçada a la població de Torroella de Montgrí, Fontanilles, Gualta, Jafre, la Tallada d’Empordà, Serra de Daró, Ullà i Verges.

Els dies 18 i 21 de juny es tornarà a vacunar a la Bisbal, on ja es va fer una jornada d’aquest tipus a finals de maig. Adreçada al col·lectiu de 45 a 49 anys, també inclou les poblacions de Corçà, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Foixà, Palau-sator, Parlavà, Rupià, Ultramort, Ullastret i Vulpellac.

Finalment, a Palafrugell la vacunació serà els dies 21, 22 i 29 de juny i anirà adreçada al col·lectiu de 45 a 49 anys de les poblacions de l’ABS: Palafrugell, Begur, Mont-ras, Pals, Regencós i Torrent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia