Societat

Societat

Matinada negra a les carreteres catalanes

Tres persones van perdre la vida en accidents a les carreteres catalanes entre les onze de la nit de dijous i les sis de la matinada d’ahir. En el primer accident, una agent del cos dels Mossos d’Esquadra fora de servei va morir en un xoc frontal a la carretera BV-1201, a Abrera. El conductor que va provocar l’accident, un home de 28 anys i veí d’Abrera, va fugir a peu del lloc dels fets i va ser detingut hores després al seu domicili, on es va trobar una plantació de marihuana, segons l’ACN.

El segon accident es va produir a dos quarts d’una de la matinada a la C-32, a Viladecans. Per causes que encara s’estan investigant, es va produir la sortida de via d’una motocicleta. A conseqüència de l’accident, va morir el conductor del vehicle.

A les sis del matí, la conductora d’un turisme va morir en un accident a l’N-II a Tordera. El turisme va sortir de la via i la conductora, una dona de 32 anys i veïna de Sant Hilari Sacalm, va perdre la vida. Arran de l’accident es van activar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques. Durant un parell d’hores es va haver de donar pas alternatiu per la carretera i hi va haver aturades de més de 5 quilòmetres. Amb aquestes tres víctimes ja són 47 les persones mortes aquest any en accidents de trànsit a la xarxa interurbana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia