Salut

La Creu Roja ja ha fet més de 300 proves automostra al Segrià des que va començar la campanya

Als dos mercats setmanals de Lleida ciutat i també a diversos assentaments de persones temporeres

La Creu Roja ja ha fet més de 300 proves diagnòstiques d’automostra de Covid-19 al Segrià des que va començar la campanya de la fruita a principis de mai. Els testos ràpids s’estan fent als dos mercats setmanals de Lleida ciutat, al Camp d’Esports i Pardinyes, a la plaça de l’Ereta del Centre Històric i també a diversos assentaments de persones temporeres de la zona.

La tasca es fa amb Unitats Mòbils de Test Covid-19 formades per equips de voluntariat i personal tècnic que es desplacen als espais on es fan les proves. Els testos es fan amb la col·laboració del Departament de Salut, el Consell Comarcal del Segrià i compten amb el finançament de la Unió Europea.

La Creu Roja també està fent aquesta activitat de cribratge a localitats catalanes que acullen campus universitaris com ara Barcelona, Vic, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Manresa, Igualada, Tarragona, Lleida i Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia