Societat

Porqueres tindrà la seva festa de primavera

L’escultor Xicu Cabanyes serà el pregoner de la Festa de Primavera de Porqueres (del 14 al 17 de maig). El programa inclou sobretot activitats lúdiques i concerts, entre els quals destaca el de Toti Soler i Gemma Humet. La compra o la reserva d’entrades s’ha de fer a través de www.porqueres.cat .

Més ajuts a l’economia local de Sant Joan les Fonts

J.C

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts manté obert fins al 14 de maig vinent el termini per demanar les noves línies d’ajuts per reactivar els sectors econòmics del municipi afectats pels tancaments derivats de la segona i tercera onada. Es tracta de cinc línies d’ajuts amb una dotació total de 40.000 euros. Es poden sol·licitar de manera virtual o presencial durant el termini obert. És la tercera convocatòria d’ajuts que s’aprova a Sant Joan les Fonts. L’any passat ja es van invertir 65.900 euros per donar suport als autònoms i per a la iniciativa dels ‘Vals+’, que formen part del pla de reactivació econòmica.

Olot recupera la fira Orígens, un any després

j.c

Olot celebrarà els dies 20 i 21 de novembre una nova edició d’Orígens, després que l’any passat no es fes per la pandèmia. Promoguda per DinàmiG, és la fira agroalimentària de Catalunya, que acosta productors i consumidors i aposta per la proximitat i la producció ecològica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia