Salut

Tunísia detecta una nova soca del coraonavirus

La variant s’ha localitzat a la localitat de Manuba, propera a la capital

Les autoritats tunisianes enviaran mostres a l’OMS perquè determini la naturalesa i origen de la mutació

Les autoritat sanitàries de Tunísia han detectat una nova soca del coronavirus diferent a les variants conegudes fins al moment. La troballa coincideix amb un repunt dels contagis i després de superar, ahir dijous, la barrera dels 10.000 morts des de l’inici de la pandèmia.

En declaracions a la premsa local, el ministre tunisià de Sanitat, Faouzi Mehdi, ha explicat que la nova mutació s’ha localitzat a la localitat de Manuba, propera a la capital. Les mostres s’enviaran a l’Organització Mundial de la Salut (OMS) perquè en determini la naturalesa i origen.

El primer ministre, Hichem Mechichi, ha declarat avui que els esforços del govern es dirigeixen a augmentar la disponibilitat de places a les unitats de cures intensives, on l’ocupació és actualment del 80%. En aquest sentit, el principal problema es troba en la falta de personal mèdic especialitzat. És per això que el govern ha anunciat un pla de contractació excepcional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia