Societat

Un camió accidentat bloqueja els veïns d’un nucli de Riudarenes

És el segon cop que els veïns de l’Esparra queden aïllats a causa d’un gran vehicle

Un camió encallat a la carretera GIV-5514 va deixar gairebé aïllats els veïns del nucli de l’Esparra, a Riudarenes (Selva). El comboi va quedar atrapat al marge de la carretera dimecres cap a dos quarts de vuit del vespre al punt quilomètric 5,5 i fins a mig matí la via ha continuat tallada, segons informa l’ACN. Mentre es van fer les tasques per retirar el vehicle es va desviar el trànsit per camins. Tot i això, eren vies per les quals només podien circular vehicles tot terreny i motocicletes. En total, la via va quedar aturada més de dotze hores i fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar efectius de la Guàrdia Municipal i dels Mossos d’Esquadra.

Aquesta no és la primera vegada que els residents de l’Esparra queden aïllats per un fet similar. Fa gairebé tres anys, el mes de maig del 2018, un camió amb matrícula romanesa va bolcar just on hi ha el camí que permet accedir a l’Esparra. Hi va haver d’intervenir un camió grua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia