Salut

El govern decidirà aquesta setmana sobre el salconduit cultural i el perimetratge per vegueries

Budó assegura que la possibilitat de modificar les dues restriccions s’han de consensuar amb el Procicat

La portaveu del Govern i consellera de la Presidència en funcions, Meritxell Budó, ha explicat aquest dimarts que l’executiu espera decidir “aquesta mateixa setmana” sobre la possibilitat de canviar el confinament comarcal per un perimetratge més ampli que podria estar delimitat per les vegueries, i sobre l’opció d’establir un salconduit cultural que garanteixi que la limitació de mobilitat es pot saltar si es té una entrada per a un esdeveniment musical o teatral. Segona Budó, aquesta setmana “és important perquè es podran observar bé les dades epidemiològiques que ja reflectiran els efectes de la Setmana Santa”, i en funció d’aquesta evolució, es prendrà la decisió.

En aquest sentit, tant l’ampliació de l’espai delimitat per a restringir la mobilitat com la inclusió de l’excepció cultural “estan sobre la taula” del Govern i del Procicat i ho hauran de discutir i resoldre aquesta mateixa setmana. Budó, però, ha assegurat que veu “lògic” que si les dades acompanyen, les mesures demanades pel territori i pel sector cultural es puguin adaptar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia