Societat

Desapareix el monòlit de Platja d’Aro que l’Ajuntament va instal·lar al parc dels Estanys

L’agent cívic que ha anat a obrir l’espai aquest matí s’ha trobat tan sols la base de formigó amb els cargols serrats

Uns desconeguts s’han emportat el monòlit d’acer inoxidable que l’Ajuntament de Platja d’Aro (Baix Empordà) va instal·lar al parc dels Estanys el Divendres Sant. A les vuit del matí, quan l’agent cívic que s’encarrega d’obrir l’espai ha anat al lloc s’hi ha trobat tan sols la base de formigó que aguantava l’estructura. Havien serrat els cargols que collaven el monòlit a la plataforma i no hi havia rastre de l’escultura. Els qui s’han endut el monòlit han actuat de nit (no se sap si en ple toc de queda). En aquesta època, el parc dels Estanys es tanca a les sis de la tarda i s’obre a primera hora del matí. Tot i que la zona té càmeres, perquè hi ha altres escultures del fons d’art municipal, els aparells no enfoquen cap a aquesta banda.

El monòlit va aparèixer el 30 de març a la platja de sa Conca. Després que un grup de joves arrenquessin l’estructura de la sorra, l’Ajuntament va decidir traslladar-lo al parc dels Estanys.

L’11 d’abril va aparèixer un altre monòlit al municipi d’Aiguamúrcia (Alt Camp), també per sorpresa. En aquesta ocasió, l’obelisc tenia jeroglífics egipcis en tres de les seves cares.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia