Societat

Lloret rep 227 selvatans en una campanya de promoció

La campanya Selvatans, ganes de canviar de vistes?, que van promoure durant un mes l’Ajuntament i Lloret Turisme, va rebre 227 visitants, segons ha donat a conèixer el consistori lloretenc.

La campanya consistia a passar un dia d’oci i cultura a Lloret i anava adreçat als veïns dels altres municipis de la Selv, ja que en aquell període hi havia confinament comarcal. Amb una consumició en un establiment –restaurant, bar o cafeteria–, es podia anar el mateix dia, de manera gratuïta, a visitar un element del patrimoni local. Hi va haver 227 persones que van aprofitar la campanya, un 42% de les quals (96) eren de Blanes; 21, de Santa Coloma; 12, d’Anglès; 8, de Vidreres, i 7, de Riudellots, entre altres orígens. Fins a 33 veïns de Lloret van participar en la campanya, diu l’edil de Patrimoni, Xavier Flores.

Els equipaments més visitats van ser els Jardins de Santa Clotilde, seguits del Museu del Mar i el Turó Rodó. Tots formen part del Museu Obert de Lloret de Mar (MOLL).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia