Societat

societat

Els guinguetaires a Arenys, en peu de guerra pel concurs

L’Associació de Guinguetaires d’Arenys de Mar, que representa les sis famílies que tenen negocis a les platges, vol que l’Ajuntament aturi el procés d’adjudicació que preveu convocar. La presidenta de l’entitat, Susanna Coll, lamenta que es faci “massa tard i malament” quan feia temps que demanaven reunir-se i amb el perill de perdre’s mitja temporada d’estiu. La regidora de Medi Ambient i Platges, Ona Curto, manté, però, que el procediment es tramitarà per urgència per treure a licitació les cinc guinguetes, una menys que l’estiu passat, perquè no hi ha prou sorra a la platja nudista de la Musclera, malmesa pels temporals. “No intentem anar a la contra, com volen fer creure”, es defensa la regidora, que recorda que hi ha una sentència judicial que obliga a fer una nova licitació i que a l’estiu es va prorrogar per la pandèmia.

Els guinguetaires, però, al·leguen que la sentencia no és ferma i que el Tribunal Suprem encara no s’ha pronunciat sobre el recurs que van presentar. “Si ens donen la raó ens quedarien encara tres anys amb el perjudici que comporta”, defensa Coll, que critica que “no és el millor moment” per anar a concursos quan el que es necessita és “obrir i donar feina”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia