Societat

Inventari de barreres arquitectòniques

L’Institut Guttmann i Mifas busquen voluntaris per identificar-les

L’ Institut Guttmann i, en el cas de la demarcació de Girona, Mifas impulsen un projecte per identificar les barreres arquitectòniques i socials que es troben en la seva vida quotidiana les persones amb discapacitat física, i també els factors que els la faciliten. Per elaborar aquest inventari, les dues entitats fan una crida a gent amb discapacitat física que col·labori amb la iniciativa.

L’objectiu és disposar de dades fefaents a partir de les quals impulsar canvis i actituds per millorar la situació. Per anar bé els caldrien un mínim de mil voluntaris, assenyalen. S’hi poden apuntar –hi afegeixen– tots els majors d’edat que tinguin una discapacitat i també persones amb una discapacitat que hi participin a través d’una figura de suport (un familiar, un assistent, un amic).

El projecte es desplegarà exclusivament en línia. Qui s’hi apunti rebrà una sèrie de qüestionaris sobre temes com ara mobilitat, habitatge, lleure, ocupació o relacions personals.

D’altra banda, disposaran d’un fòrum on compartir els seus dubtes i experiències. Les dades s’analitzaran i es posaran a disposició d’entitats i organismes públics, i també de la societat en general, per poder generar canvis basats en les necessitats de les persones amb discapacitat, expliquen els responsables de l’Institut Guttmann i de Mifas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia