Societat

La Grossa de Cap d’Any, el 35.208, toca a Barcelona i La Roca del Vallès

El 52.688 és el segon premi i s’ha venut a Tàrrega i Parets del Vallès, i el 47.281, el tercer, s’ha repartit entre Figueres, Tàrrega i Reus

La Grossa de Cap d’Any 2020 ha repartit premis i alegria per una bona part del territori català. Aquest sorteig de la Grossa de Cap d’Any –amb el qual ja sumen 8 edicions– ha tingut lloc en un programa especial retransmès aquest dijous al matí als estudis de TV3 i la sort ha estat molt repartida. Els municipis afortunats han estat: Barcelona, La Roca del Vallès, Parets del Vallès, Figueres, Tortosa, Reus, Tàrrega, Solsona, Mollerussa, Lleida i Sant Vicenç de Montalt, a més d’internet.

La Grossa de Cap d’Any del 2020 ha estat el 35.208. El premi s’ha repartit a Barcelona (Barcelonès) i La Roca del Vallès (Vallès Oriental).

Aquest primer premi del sorteig està dotat amb 200.000 euros per cada bitllet jugat. L’extracció de la Grossa ha estat l’última del sorteig.

Els números anterior i posterior al primer premi rebran 2.000 euros, la coincidència amb les quatre últimes xifres guanyaran mil euros, si coincideixen les tres darreres 250 euros i si són les dues últimes 35 euros. A més, els bitllets que acabin en 8 com el primer premi recuperaran els 10 euros jugats.

El segon premi de la rifa ha estat per al número 52.688, s’ha venut a Tàrrega (Urgell) i Parets del Vallès (Vallès Oriental), i està dotat amb 65.000 euros per cada bitllet jugat.

El tercer premi de la Grossa del 2020, el 47.281, s’ha distribuït en establiments de Figueres (Alt Empordà), Tortosa (Baix Ebre) i Reus (Baix Camp). Les persones que tinguin una butlleta amb aquest número cobraran 30.000 euros.

El 20.864 ha estat el primer quart premi de la Grossa i s’ha distribuït en punts de venda de Barcelona (Barcelonès) i també per Internet. I el 20.805 ha estat el segon quart premi i s’ha venut íntegrament a Solsona. Els quarts premis estan dotats amb 10.000 euros per bitllet.

El primer cinquè premi de la Grossa de Cap d’Any en sortir ha estat el 56.263, i s’ha venut a Mollerussa i també per Internet.

El segon cinquè premi de la rifa, el 81.267, s’ha venut íntegrament a Lleida.

I el tercer i darrer cinquè premi de la Grossa de Cap d’Any, el 01.733, s’ha distribuït a Sant Vicenç de Montalt (Maresme) i també s’ha venut per Internet.

El cinquè premi està dotat amb 5.000 euros per bitllet, 500 euros per euro jugat. Els números anteriors i posteriors al premiat s’emporten 150 euros.

Totes aquelles persones que obtinguin un premi de fins a 9.999 euros podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència directa al seu compte bancari, que es farà efectiva en un termini aproximat de 48 hores. En els establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya es podran cobrar premis en metàl·lic de fins a 120 euros i, a qualsevol oficina de CaixaBank, els premis des de 50 euros.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per internet, els premis es rebran directament al moneder del compte del jugador en el web i, en cas que l’import sigui superior als 600 euros, directament al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteries de Catalunya.

Així mateix, els premis de qualsevol import es podran cobrar des de les 4 de la tarda d’aquest dijous fins al 31 de març de 2021 a la seu de Loteries de Catalunya, situada al número 33 del carrer Enric Granados de Barcelona. Per fer efectiu el cobrament, s’haurà de presentar el bitllet original de la Grossa de Cap d’Any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia