Administracions

L’oposició reclama explicacions sobre els comptes de Besalú

El grup municipal de Més Besalú - ERC, a l’oposició d’aquest municipi, reclama a l’alcalde, Lluís Guinó, de JxCat, que doni “explicacions públiques”, “per responsabilitat”, sobre l’informe de la Sindicatura de Comptes relatiu al tancament del pressupost del 2018, que va transcendir la setmana passada. En aquest informe, l’ens fiscalitzador constata una diferència de prop de 465.000 euros negatius amb el romanent de tresoreria declarat per l’Ajuntament i situa el romanent negatiu en 1,05 milions d’euros, i no pas en 592.000 euros, que és la quantitat que consta en el tancament del 2018.

“Mala situació”

“Sabem de la mala situació econòmica del nostre consistori i hem manifestat públicament la nostra preocupació sobre l’alt nivell d’endeutament, però la notícia que els comptes puguin no estar en ordre ens sembla d’una gravetat extrema”, han manifestat en un comunicat els republicans, molt crítics amb la gestió econòmica de l’equip de govern. “No ens agrada gens –hi han afegit– que es relacioni Besalú amb notícies d’aquest tipus, que taquen la imatge de la nostra vila.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia