Societat

Quatre punts de connexió gratuïta de wifi a Riells i Viabrea

L’Ajuntament de Riells i Viabrea ofereix un servei gratuït de wifi als veïns des de dijous passat. El consistori s’ha adherit al projecte europeu WifiEU i ha instal·lat punts de connexió al camp de futbol, a la plaça de la vila, al centre cultural de la Casa Nova i a la plaça del mercat.

El servei funciona des de fa sis dies. Els usuaris que ho vulguin s’han de registrar a la xarxa WiFiEURiells. El consistori informa que és gratuït i il·limitat, però a llarg termini podria limitar-lo a una durada màxima dues hores si detecten “que se’n fa un mal ús”, indica l’edil de Comunicació i Noves Tecnologies, Felipe Juan González (ERC). A Riells hi ha fibra òptica des de fa tres anys i la instal·lació per al wifi ha anat a càrrec de les empreses Adamo i Modi.

“Sense internet”

El regidor de Riells afirma que el servei està pensat per als veïns que no tenen internet a casa. “Hi ha gent que prioritza altres coses, com el pagament de la hipoteca o els aliments”, afirma. L’Ajuntament informa que Riells i Viabrea és un del mig centenar de municipis que van acudir a la convocatòria europea per disposar de la connexió pública a internet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia