Societat

Pescadors de Castelló rescaten al mar el cos sense vida d’un home

La Guàrdia Civil investiga si el cadàver correspon a un dels ocupants de l’avioneta desapareguda el passat dia 3

Una embarcació de pesca de Castelló ha rescatat aquest dimecres del mar el cos sense vida d’una home. El cadàver ha aparegut en una zona pròxima on el passat dimarts, 3 de novembre, va desaparèixer l’avioneta amb dos tripulants de l’Aeroclub de Reus que cobria el trajecte entre Eivissa i la capital del Baix Camp. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec del cos després que el pesquer l’hagi traslladat al mateix port de Castelló. L’autòpsia haurà de determinar si pertany a un dels dos desapareguts -un conegut empresari de Torredembarra i un mosso d’esquadra que prestava servei a Cambrils-. Dilluns, un dels dos vaixells enviats per l’armada espanyola que participaven en la recerca van localitzar restes de l’avió a uns 110 metres de profunditat.

Fonts de la Guàrdia Civil de Castelló, que ha obert ja una investigació, han confirmat que la troballa ha tingut lloc a “alta mar” i que estan a l’espera que el procés d’identificació i autòpsia del cadàver permeti determinar-ne al identitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia