Societat

Mor un nen de 4 anys ofegat en un parc aquàtic de Tarragona

Va passar en una piscina diumenge i el petit va morir ahir a l’hospital

Els Mossos descarten “negligència molt greu”

Un nen de 4 anys va morir ahir a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, després de ser ingressat diumenge passat en haver-se ofegat en una piscina del parc aquàtic Aquopolis, a la Pineda. El menor, que vivia amb la família a Lleida, estava molt greu i amb respiració artificial. Els Mossos d’Esquadra de Tarragona van efectuar una investigació del succés i van concloure que “no hi havia cap negligència molt greu”, segons va informar ahir una portaveu a El Punt Avui. El jutjat determinarà si pot haver-hi responsabilitats.

El menor, que no sabia nedar, era en una zona de bany quan, sense que s’adonessin els seus familiars, va anar a una zona més fonda i perillosa per a ell, segons va avançar el Diari de Tarragona. Els socorristes van veure’l, el van treure de l’aigua i li van fer les primeres pràctiques d’auxili per intentar reanimar-lo, fins a l’arribada dels professionals del serveis d’emergències. Un helicòpter medicalitzat va dur-lo a l’hospital, on ahir va morir.

Aquest estiu ja han mort 23 persones ofegades a les platges del litoral català, segons Protecció Civil, a banda de les morts en piscines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia