Societat

Detenen un home per la mort d’un veí a Vila-seca

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home de 38 anys acusat d’haver matar un altre veí, de 31 anys, amb arma blanca ahir a la matinada a Vila-seca (Tarragonès). Tots dos són de nacionalitat espanyola.

Cap a dos quarts de tres de la matinada, la policia catalana va rebre un avís que alertava que un home havia saltat la tanca del jardí d’una casa de Vila-seca i que podria produir-se un incident. Fins allà es van desplaçar agents dels Mossos d’Esquadra i de la policia local, que van ser requerits per una dona en arribar a l’habitatge. En arribar-hi, van trobar un home mort estirat a terra amb signes de violència i un altre home que van detenir com a presumpte homicida.

Segons fonts pròximes al cas, el crim va passar al carrer Santiago Rossinyol de Vila-seca, la víctima presentava ferides d’arma blanca i el detingut tenia la roba tacada de sang. Els dos homes es coneixien entre ells i es descarta que el crim estigui relacionat amb un intent de robatori, segons van avançar fonts de la policia catalana a l’agència ACN. L’àrea d’investigació criminal dels Mossos a Tarragona s’ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies del cas, del qual el jutge ha decretat el secret de les actuacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia