Societat

Troben prop del pantà de Susqueda el ciclista de 62 anys que va desaparèixer fent una ruta

Va sortir des de Sant de Julià de Llor i Bonmatí per anar fins a Rupit però no va tornar a casa

Els equips d’emergències han trobat aparentment sa i estalvi l’home de 62 anys que va desaparèixer ahir quan havia sortit a fer una ruta amb bicicleta des de Sant Julià de Llor i Bonmatí fins a Rupit. Segons informen els Bombers, l’han localitzat a la zona del Llomar, al pantà de Susqueda. Bombers, Mossos d’Esquadra, Agents Rurals i altres equips de rescat buscaven l’home des de primera hora de matí. Segons va alertar la família, dimecres va sortir en bicicleta però no va tornar a casa. Els equips de rescat havien centrat la recerca a la zona de les Planes d’Hostoles (Garrotxa), el Castell de Fornils i al nord-est del Pantà de Susqueda (Selva). Un testimoni l’hauria situat en aquesta zona a última hora de la tarda de dimecres.

Al llarg del dimecres a la tarda els Bombers i els Mossos ja van començar a fer una recerca per la zona d’Amer (Selva) i Rupit. Des d’aquest dijous al matí hi treballaven nou dotacions terrestres i un helicòpter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia