Salut

Anglès espera reobrir dilluns el centre de dia

L’índex de contagi de Covid-19 al municipi ha baixat els últims dies a nivell mitjà

L’Ajuntament d’Anglès ha sol·licitat al Departament de Salut el permís per tornar a obrir el centre de dia de la gent gran. El consistori va decidir tancar-lo fa uns dies com a mesura de prevenció arran dels contagis de Covid-19 registrats al municipi. Malgrat que no s’hi va detectar cap positiu, l’empresa concessionària del centre de dia va seguir la recomanació de la Generalitat de tancar-lo deu dies a partir de l’11 d’agost atenent l’indicador d’índex alt epidemiològic. Els casos que van donar positiu van tenir el seu origen en dues famílies que van participar en un enterrament.

L’índex de contagi, però, ha baixat els últims dies a Anglès i ha baixat de nivell alt a mitjà, segons va informar l’Ajuntament. Per aquest motiu, Neus Moragas, regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Anglès, va parlar ahir amb els responsables de Salut, que en el termini de dos o tres dies haurien de donar una resposta a la sol·licitud de reobertura del centre de dia. La voluntat del consistori seria tornar-lo a obrir a partir de dilluns que ve, quan ja faria tretze dies del seu tancament.

Malgrat la normalització de la situació, l’Ajuntament d’Anglès va recordar que la Generalitat ha dictat noves mesures per contenir el contagi de Covid-19, com són la prohibició de fumar a la via pública quan no es pugui respectar una distància mínima de dos metres o l’obligació de tancar els bars i els restaurants a la una de la nit, com a molt tard. El consistori també ha inclòs en el seu lloc web un gràfic de detecció de positius al municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia