Monogràfics

COLERA (Alt Empordà)

VIII Fira de la Mel

Una fira per llepar-se'n els dits

La vuitena edició de la Fira de la Mel de Colera arriba aquest any seguint el patró d'edicions anteriors. La primera activitat del dia, per a qui els agradi matinar, serà una caminada pel puig Barbes de Boc, un dels punts més alts de Colera, de 742 metres. És una activitat destinada a totes aquelles persones que a l'estiu els agradi sortir a caminar de bon matí.

A partir de les 9 del matí, tindrà lloc a la plaça Pi i Margall la XIV Trobada de Puntaires. Més tard, cap a les 10, al centre cívic del poble s'organitzarà una xerrada a càrrec de Francisco Montenegro, un apicultor de Colera que informarà sobre la seva professió i sobre el procés que s'ha de dur a terme amb les abelles perquè un producte tan dolç com la mel ens arribi a casa.

Durant tot el dia, al centre del poble es podrà visitar la fira d'artesania i de productes relacionats amb la mel, amb parades dels apicultors de la zona i dels mateixos ciutadans de Colera. Per als més petits s'organitzaran activitats a la plaça de la Font.

27 de juny. Tot el dia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia