Societat

les preses

Joana Cots, guanyadora del cartell de la Gala

Joana Cots és la guanyadora del concurs de cartells de la Gala, és a dir, de la Festa Major de les Preses que se celebra a l'octubre. Cots ha creat un cartell amb els retrats del gegant i la gegantessa del municipi. Hi van haver 26 participants i tots van rebre obsequis durant la passada festa del Roser, on es va fer públic el veredicte del concurs. A part, també es va fer públic el veredicte del primer concurs de relats curts i es van lliurar els premis. Els guardonats van ser Martina Cots, Montserrat Dilme.

La festa va ser molt concorreguda i els actes molt diversos, entre altres, hi va haver l'exposició de Joan Nierga Paisatge i naturalesa, la representació d'Orfeó Teatre, el II torneig de futbol 7, l'actuació de la Perleta i els Mitjons, la trobada de cotxes antics, l'actuació del grup d'animació infantil Cuinats Manela, sardanes, cercavila dels gegants, Granota i Calabotins, etc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.