Educació

economia

La UOC impartirà el curs vinent el grau d’educació infantil i primària

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) podrà impartir el curs vinent el grau d’educació infantil i primària a distància. Els degans de les universitats presencials havien posat en dubte que aquesta titulació impartida a distància garantís les competències bàsiques per exercir de docents, però ahir la junta del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) va aprovar aquesta nova titulació i una desena més. L’Autònoma (UAB) és la universitat que guanya més titulacions, i entre altres oferirà per primer cop un grau d’estudis d’espanyol i de xinès que combinarà la filologia hispànica i els estudis transversals sobre la cultura i la societat xineses. També sumarà un grau de ciències que s’impartirà a cavall de Barcelona i Madrid, a través de l’Aliança 4 Universitats.

A l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià, un centre adscrit a la UAB, impartiran el nou grau en enginyeria d’automoció, de quatre anys de durada, mentre que la Universitat de Barcelona (UB) impartirà un itinerari doble d’administració i direcció d’empreses i un itinerari doble d’història i arqueologia. La Politècnica crearà un grau de tecnologies de camins, canals i ports impartit en anglès i sumarà un títol en enginyeria civil i un altre en enginyeria ambiental, el primer amb aquesta denominació en el sistema universitari català, entre altres titulacions.

Hi haurà també una nova oferta en màsters, com per exemple els d’humanitats i patrimoni digitals de la UAB i la Pompeu Fabra, educació en territoris rurals i cirurgia podològica integral de la UB, i el de ciberseguretat de la UPC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia