Salut

La Run4Cancer supera els 5.000 participants

Es va celebrar simultàniament en vuit poblacions gironines

La Run4Cancer ha superat per primera vegada els 5.000 participants en la 6a edició, que es va celebrar ahir al matí simultàniament en vuit poblacions de les comarques gironines: Olot, Figueres, Palafrugell, Planoles, Porqueres, Salt, Tossa de Mar i Riudellots de la Selva. Amb el lema “Mou-te pel càncer”, un total de 5.040 persones de totes les edats van participar en aquest esdeveniment esportiu i solidari organitzat per la Fundació Oncolliga Girona amb motiu del Dia Mundial del Càncer (4 de febrer) i que té la peculiaritat de ser l’única cursa d’aquestes característiques que se celebra al mateix temps en vuit poblacions gironines de set comarques diferents.

La cursa amb més afluència de participants va ser, un any més, la d’Olot, amb 1.100 inscrits, seguida de Porqueres, que ha doblat el nombre d’inscrits respecte de l’any passat, passant dels 385 als 780 participants. La resta d’inscripcions es van repartir de la següent manera: 690 a Palafrugell, 680 a Figueres, 650 a Riudellots de la Selva, 520 a Salt, 450 a Tossa de Mar i 170 a Planoles.

L’organització valora molt positivament la xifra total de participants, que un cop més creix respecte de l’any anterior, quan es van animar a prendre-hi part 4.228 persones. Els participants van rebre una samarreta i una bossa commemoratives de l’edició, així com esmorzar a l’arribada. Gràcies a la col·laboració de Frit Ravich i Aneto, es va poder obsequiar també els participants amb un bric de brou i una bossa de fruita seca, fins a esgotar existències. A més de les curses Run4Cancer, en algunes poblacions es van organitzar també activitats complementàries, com ara sessions de zumba o d’escalfament.

Tot i que la cursa no té caràcter competitiu, la iniciativa va aplegar corredors habituals que van optar majoritàriament per la modalitat de 10 quilòmetres i també un públic més familiar que va preferir fer el recorregut més curts, de 5 quilòmetres, que van fer corrent o caminant.

L’organització de cadascuna de les curses del Run4Cancer és a càrrec de la delegació de l’Oncolliga en aquella població, amb el suport d’ajuntaments, consells comarcals i entitats locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia