Salut

Vuit curses el 9 de febrer en la sisena Run4Cancer

Seran a Figueres, Salt, Olot, Planoles, Palafrugell, Riudellots, Tossa i Porqueres

La cursa solidària Run4Cancer, que organitza cada any la Fundació Oncolliga Girona amb l’objectiu de promoure hàbits saludables i recaptar fons per ajudar els malalts de càncer de la demarcació i les seves famílies, enguany es farà el 9 de febrer. L’esdeveniment es va presentar ahir a Figueres, una de les vuit seus gironines on tindrà lloc la prova solidària el mateix dia i a la mateixa hora. A més de la capital de l’Alt Empordà, la cursa es farà a Salt (Gironès), Olot (Garrotxa), Planoles (Ripollès), Palafrugell (Baix Empordà), Riudellots de la Selva i Tossa de Mar (la Selva) i Porqueres (Pla de l’Estany). La Run4Cancer, que arriba a la sisena edició, vol ser una activitat familiar. Per aquest motiu s’ofereixen dues modalitats de cursa: una de 5 km pensada per a tots els públics i per fer-la en família, i una altra de 10 km, pensada per a corredors habituals.

La inscripció costa 10 euros i es pot fer de manera anticipada al web www.oncolligagirona.cat o presencialment en establiments col·laboradors com la botiga Valosport en el cas de Figures.

La cursa començarà puntualment a les 10 h del matí a totes les poblacions que són seus de l’esdeveniment i en el lloc web de l’entitat es poden consultar els recorreguts i tota la informació. Les inscripcions dels participants i les donacions de diverses empreses col·laboradores van fer possible obtenir l’any passat uns beneficis de 32.086 euros que es destinen a finançar els serveis que ofereix l’Oncolliga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia