Societat

Anglès celebra la 25a Fira de Sant Antoni

Les fires, exposicions i altres actes festius continuaran aquest matí

El municipi d’Anglès va viure, ahir, la diada central de la Fira de Sant Antoni, que aquest any ha arribat a la 25a edició. Una jornada en què els visitants van poder gaudir de la mostra d’oficis antics, les fires d’artesania, de brocanters i de motos antigues, la sortida de la imatge de Sant Antoni de l’església per dur-la fins a la plaça de la Vila, on va ser beneïda, així com també ho van ser els animals, l’ofici solemne a l’església i les visites guiades al barri antic i les visites al Museu del Vapor, entre molts altres actes. La fira, que en la seva inauguració va tenir la presència del president de la Generalitat, Quim Torra, continuarà avui a partir de les 9 h al barri de Cuc, amb la fira d’antiquaris i brocanters. Al mateix lloc es faran un esmorzar de tractoristes i una concentració de cotxes clàssics i una trobada de motos i, al passeig de l’Estació, l’Oncolliga hi tindrà una parada on es podran degustar coques i tastets. A les 13 h, es farà una cercavila dels vehicles exposats.

A les 10 h, hi ha prevista una plantada de gegants davant del Museu del Vapor. El ball de comiat serà a les 12 h. Una hora abans, a les 11 h, es farà una exhibició de country davant del pavelló i, des d’aquesta mateixa hora i fins a les 14 h, es podrà visitar el vapor Burés, les calderes i les carboneres així com l’exposició fotogràfica dels cinquanta anys de la desaparició del tren d’Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia