Ciència

Premi a la innovació tecnològica, a Monells

Xavier Puigdevall, alumne del cicle formatiu de grau superior de processos i qualitat en indústries alimentàries de l’Escola Agrària de l’Empordà, a Monells, ha guanyat la tercera edició del premi Innovacc a la innovació tecnològica en l’àmbit carni. Aquests guardons, organitzats per l’Associació Catalana d’Innovació del Sector Carni Porcí (Innovacc), han reconegut el treball Ús d’un cultiu iniciador en un producte curat. Diferències entre l’absència o la presència d’un estàrter en el fuet, elaborat per l’estudiant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia