Societat

Destrosses al pavelló i a la piscina d’Anglès la nit de Cap d’Any

L’Ajuntament ha denunciat als Mossos els danys, valorats en 6.000 euros

Uns brètols van fer diverses destrosses al pavelló i a la piscina d’Anglès durant la nit de Cap d’Any. Els autors dels danys van entrar a les instal·lacions i van tirar diverses taules i cadires, van trencar vidres i van llançar una alzina a la piscina. L’alcaldessa, Àstrid Desset, ha explicat que els danys estan valorats en 6.000 euros i que ja s’ha presentat una denúncia davant els Mossos d’Esquadra, que investiguen els fets. Desset ha dit que estudiaran instal·lar càmeres al recinte per millorar-ne la seguretat i ha mostrat el seu rebuig “total” de l’actuació. “Emprendrem totes les mesures que estiguin al nostre abast per aclarir els fets”, ha afirmat a l’ACN.

L’Ajuntament ha denunciat els fets a través de les xarxes socials i davant els Mossos, que ho investiguen. Desset ha anunciat que podrien instal·lar càmeres de videovigilància a les instal·lacions per millorar-ne la seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia