Societat

Itàlia

Richard Gere porta provisions als 121 emigrants rescatats per Open Arms

L’actor nord-americà Richard Gere va portar ahir queviures al vaixell de l’ONG catalana Proactiva Open Arms, que està a l’espera que li indiquin un port on desembarcar 121 immigrants salvats al Mediterrani central fa una setmana. L’organització ha difós fotografies en què es pot veure l’actor i activista, casat amb l’empresària espanyola Alejandra Silva, portar menjar i provisions al vaixell humanitari. “Per fi una petita bona notícia. Arriben queviures a l’Open Arms i tenim un company de tripulació excepcional –Richard Gere–”, va celebrar l’organització en el seu compte de Twitter.

L’estrella de cinema va portar menjar envasat per als immigrants rescatats al mar i per a la tripulació, així com aigua, fruites i verdures. Gere va arribar des de l’illa italiana de Lampedusa i, un cop a bord del vaixell humanitari, i envoltat d’un grup de joves immigrants, va explicar que tothom està “bé” i va defensar les tasques de rescat de l’organització catalana. “Les persones que veiem en aquest vaixell són aquí per la feina que Open Arms desenvolupa, i el més important per a aquesta gent que es troba aquí és arribar a port, baixar dels vaixells, tocar terra i començar una nova vida”, va explicar després de demanar suport perquè Open Arms segueixi ajudant aquests “germans i germanes” que escapen de l’Àfrica per buscar un futur a Europa.

El vaixell Open Arms espera des de la setmana passada prop de Lampedusa, en aigües internacionals, que se li assigni un port segur per posar fora de perill 121 immigrants rescatats al mar en dues operacions diferents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia