Societat

Sis detinguts en l’operatiu policial conjunt contra el tràfic de marihuana al Prat i a Abrera

Més de 300 agents dels Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil fan mitja dotzena d’entrades

Sis persones han estat detingudes aquest dimecres en l’ampli operatiu policial contra el tràfic de drogues, marihuana principalment, que han portat a terme de forma conjunta els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat i a Abrera. Hi han actuat més de 200 agents dels Mossos i més d’un centenar d’efectius dels altres dos cossos policials. En total s’han fet mitja dotzena d’entrades i registres simultanis per desarticular un grup criminal acusat d’un delicte contra la salut pública. La investigació va començar fa quatre mesos.

Per part dels Mossos hi han participat agents de la Brigada Mòbil, del Grup Especial d’Intervencions, de l’Àrea de Recursos Operatius, Seguretat Ciutadania, subsòl, canina, agents de la Divisió d’Investigació de la zona Metropolitana Sud i també de la científica.

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha reclamat aquest dimecres al govern espanyol que endureixi el codi penal pel que fa al cultiu i el tràfic de marihuana, ja que les penes són més altes a França i això genera un efecte crida perquè les màfies s’instal·lin a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia