Societat

El CECAT

va actuar amb l’Ajuntament i l’escola
Societat

Confinament en una escola d’Abrera per una possible fuita

redacció

Un episodi de males olors i possible toxicitat va motivar ahir el confinament de l’escola Francesc Platón, d’Abrera, sense que finalment hi haguessin conseqüències greus. A mig matí, Protecció Civil va alertar que havia activat l’alerta del pla d’emergència exterior del sector químic de Catalunya (Plaseqcat) per l’episodi de males olors i toxicitat en una empresa de neteja de cisternes de productes químics situada al polígon industrial. El Sistema d’Emergències Mèdiques va atendre quatre persones afectades per molèsties als ulls i a la gola. Es tractava de dos alumnes i dos adults que van ser traslladats a l’hospital Sant Joan de Déu de Martorell. Durant l’hora del pati es va detectar una olor més forta de l’habitual i es va activar el protocol de confinament, que es va aixecar cap a dos quarts d’una.

Els Bombers de la Generalitat van enviar tres dotacions a l’empresa i van concloure que no hi havia cap fuita. La forta olor es correspondria a un producte, acrilat d’etil, que s’utilitza en la neteja de les cisternes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia