Societat

Tres persones moren en accidents de trànsit

Tres persones van morir dissabte a la nit en dos accidents de trànsit a Catalunya. D’una banda, un home i una dona de 26 anys veïns de Girona van morir quan la motocicleta en la qual circulaven va sortir de la carretera a la GI-531, a Sant Martí de Llémena (Gironès). Els Mossos, que van rebre l’avís cap a un quart de nou del vespre, esta investigant les causes per les quals la moto va sortir de la via en el punt quilomètric 15,4. El conductor era de nacionalitat cubana i l’acompanyant, espanyola. Amb aquestes dues víctimes, són 64 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana del país.

D’altra banda, un repartidor de 22 anys de l’empresa Glovo que anava en bicicleta va morir a Barcelona passades les onze de la nit en ser atropellat per un camió d’escombraries. Els fets van passar a la Gran Via en la confluència amb el carrer Balmes i estan sent investigats per la unitat d’investigació i prevenció de l’accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana. És la setena víctima mortal d’accident del 2019 a la ciutat.

Un grup de treballadors de Glovo denuncia fa temps precarietat laboral a través del compte #GlovoNosMata. Ahir a la tarda un centenar de treballadors es van concentrar davant la seu de Glovo a Barcelona en una protesta que es va desenvolupar en un ambient de tensió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia