Educació

Dues empreses s'uneixen per crear un licor artesà d'arròs

Lo Nostre Arròs és el producte de dues firmes d'Amposta i l'Espluga que es van conèixer a la fira de Montblanc

La sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc de Montblanc va acollir, divendres al vespre, la presentació del licor artesà d'arròs Lo Nostre Arròs. Aquest nou licor és el resultat de la col·laboració de dues empreses que es van conèixer el passat mes de novembre durant la celebració de Safrània, la fira de Sant Martí de productes agroalimentaris de la Conca de Barberà. Es tracta, d'una banda, del productor d'arròs Lo Nostre Arròs d'Amposta i de l'altra de la firma On the Rocks, empresa que elabora licors a l'Espluga de Francolí.

La presentació va incloure una demostració de cocteleria a càrrec del bàrman José Rondina, de l'empresa Cocteling, que precisament també va prendre part en la darrera edició de Safrània. Els assistents a la presentació van poder tastar el licor que es presenta en el format On the Rocks i du una etiqueta de disseny que hi dóna una imatge elegant.

Aquest presentació ha estat el primer acte que s'organitza dins les activitats previstes per donar visibilitat a la campanya Catalunya, regió europea de la gastronomia 2016 a què recentment s'ha sumat l'Ajuntament. La iniciativa té com a finalitat destacar i promoure aquelles regions d'Europa que contribueixen activament a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, posant en valor les cultures alimentàries, l'educació per a la salut i la innovació gastronòmica.

En aquest sentit, l'estratègia de desenvolupament turístic de Montblanc té en la gastronomia una de les seves bases fonamentals. Els darrers anys, s'ha consolidat Safrània i s'han projectat accions puntuals que tenen per objectiu donar visibilitat als productes locals i comarcals i als seus productors. És per això que, aprofitant aquest projecte, des de l'oficina de turisme de Montblanc s'impulsaran altres accions específiques lligades directament a tot allò que envolta Safrània.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’AMB impulsa un servei metropolità de moto elèctrica compartida

Barcelona

Segellat de juntes, canvi de vàlvules i rajoles per obrir la piscina de Vallparadís el 22 de juny

Terrassa

S’amplien els topalls d’ingressos per tenir la T-Blanca dels busos

Terrassa
mediterrani

Llibertat pels nou acusats a Grècia del naufragi del pesquer 'Adriana'

barcelona
economia

La moda del te i les infusions creix

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Es constitueix un nou Consell Assessor de Patrimoni Cultural

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Una forta pedragada afecta diversos punts del territori gironí

serinyà

Comencen a enderrocar l’edifici de l’antic prostíbul Vicente Ferrer

La Canonja
societat

Premià de Mar amplia el servei de vigilància i socorrisme a la nova platja

Premià de Mar