Protesta pel mal estat de l'escola de Cadaqués

Els pares i mares d'alumnes de l'escola de Cadaqués van fer ahir a les nou del matí una concentració davant l'escola per protestar pel mal estat de les instal·lacions només un any després que s'hagin inaugurat. Es queixen d'una esquerda que ha aparegut en una paret i que ha fet tancar un accés de l'escola, però també de les altes temperatures que es registren a les aules i d'alguns punts perillosos per a la mainada. La presidenta de l'AMPA, Laia Pomés, va llegir un manifest davant de pares, mestres i alumnes, en què va reclamar a Educació «que atengui, al més aviat possible, les nostres peticions a fi d'evitar riscos i accidents innecessaris, i que no demori més l'arranjament del mur i l'obertura de la rampa». Els pares es queixen que com que s'ha tancat l'accés per la rampa, només es pot entrar a l'escola per una escala de cargol que comporta dificultats per a les persones amb mobilitat reduïda i també a les pares amb cotxets. La responsable de l'AMPA va recalcar que l'any passat ja van tenir el problema i que aquest any també estaran igual. Tot i això, va dir que el director territorial d'Educació, Andreu Otero, havia enviat una carta en què deia que el projecte està fet i que es durà a terme a principi del 2010.

L'alcalde, Joan Borrell, en el seu discurs en l'acte d'inici de curs, va dir que «com a administració local sabem la situació de greuge i ens comprometem a pressionar perquè es respongui a les necessitats». La directora del centre, Maria Àngels Pomés, va dir que els pares tenen el suport de la comunitat educativa.

D'altra banda, una escola de Castelló d'Empúries va tenir problemes amb el transport escolar ja que no hi havia els llistats definitius dels alumnes que l'havien d'usar. Tot plegat es deu al fet que a final del curs passat els pares es van negar a fer les inscripcions davant la possibilitat d'haver de pagar el transport a Empuriabrava. A banda d'això, dos autobusos no es van presentar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Xavier Barranco
Cap de l’oposició de Portbou (Ara Portbou-Junts)

“Portbou continua sent un diamant en brut per treballar”

Portbou
Antoni Llabrés
President de l’Obra Cultural Balear (OCB)

“La principal amenaça per al català a les Balears ve dels poders públics”

Barcelona

El PSSJD investiga l'ús de substàncies piscodèliques contra la depressió resistent

Sant Boi de Llobregat
SANT PERE PESCADOR

Insten l’Estat a expropiar el sòl privat a la gola del riu Fluvià

SANT PERE PESCADOR
TORROELLA DE MONTGRÍ

Conflicte perquè la guingueta de Mas Pinell serà del Delfín Verde

TORROELLA DE MONTGRÍ
Tretze pagesos cedeixen l’espai per al vial de Santa Susanna
URBANISME

Tretze pagesos cedeixen l’espai per al vial de Santa Susanna

SANTA SUSANNA

Un cotxe amb càmera de lectura de matrícules controlarà la zona blava

Lleida
MEDI AMBIENT

Caminada a Calella per donar valor a un paratge natural amenaçat per un nou enllaç a l’autopista

CALELLA

Dues cooperatives d’habitatge faran 283 pisos protegits al Parc de l’Alba

Cerdanyola del Vallès