Educació

Els xiquets d'Agres no iniciaran el curs en El Teix

A partir de la comunicació efectuada pel Diari Oficial de l'autonomia valenciana, que ha fet públic l'inici de les obres del col·legi El Teix d'Agres i que no estaran finalitzades abans del 30 de setembre, tot fa pensar que els xiquets d'aquesta localitat d'El Comtat no iniciaran en curs en el seu col·legi, sinó quasi un mes després del començament del nou curs.

Aquesta circumstància ha provocat un cert desencís en els sectors educatius de la població, puix consideren que «els xiquets no podran començar el curs en les noves aules a l'espera de tornar a la tan desitjada normalitat ».

Front aquesta nova dificultat afegida, el Claustre del centre, l'AMPA i l'Ajuntament busquen alternatives mentre finalitzen les obres. Com es recordarà, l'actuació de la Conselleria d'Educació està pressupostada en més de 120.000 euros i els retards en la seua execució han provocat que durant tot el passat curs els escolars hagen estat rebent les classes en el Centre Municipal de Cultura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.