La UVic premia 23 treballs de recerca de batxillerat de diferents centres de secundària de Catalunya

Set dels treballs premiats són d'instituts de la comarca d'Osona: L'Escorial (1), Col·legi Sant Miquel dels Sants (2), IES Cirviànum de Torelló (1), La Salle Manlleu (1) IES Castell del Quer (1) i IES Taradell (1)

Concretament, del centre l'Escorial, el premiat ha estat Paul Sánchez amb 500€ amb el primer Premi Ferran Sors pel treball “Romeu i Julieta en Música”. El Col·legi Sant Miquel del Sants enguany s'ha endut dos premis, un pel treball “L'escola. Memòria i Testimoni” de l'alumna Irene Gil, premiada amb 300€ del Premi Narcís Feliu de la Penya, i l'altre pel treball “Els Odonats d'Osona. 1988-2008”, de David Montpeyó premiat amb 200€ en el Premi Abraham Cresques.

També s'han premiat els treballs “Els limfomes en el context general del càncer” de l'estudiant Anna Montes de la Salle de Manlleu, premiada amb 500€ del Premi Osona Contra el Càncer i l'estudiant M. Pau Albert, del centre IES Taradell, premiada amb 300€ pel treball “La música i el nazisme” del Premi Ferran Sors. Marta Nogué, de l'IES Cirviànum de Torelló, s'ha endut 250€ pel treball “Un jove ferit pel feixisme” de la categoria Narcís Feliu de la Penya i, finalment, Arnau Cortada, de l'IES Castell del Quer de Prats de Lluçanès, que s'ha endut 300€ pel treball “El pas de la indústria artesanal a la indústria moderna a Catalunya i al Lluçanès”.

L'acte fou presidit per la rectora de la Universitat de Vic, Assumpta Fargas, i va comptar amb la presència del Director General de Recerca, el Sr. Joan Roca i la presidenta de l'associació Osona Contra el Càncer, la Sra. Montserrat Freixer.

Els premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca de batxillerat són els més antics en el seu gènere dins l'àmbit universitari català. Al llarg d'aquests 11 anys s'han rebut aproximadament 1.700 treballs provinents de 144 centres de secundària de les 26 comarques convocades, més Andorra i les Illes Balears.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Retards de més de mitja hora a la R11 per una avaria entre Girona i Sant Miquel de Fluvià

girona
salut

L’Hospital de Mataró canvia els uniformes quirúrgics per uns més sostenibles

mataró

Les fires del 1 de Maig omplen de gent els carrers de Figueres malgrat l'amenaça de pluja

figueres

El TSJC reconeix la bulímia com una malaltia incapacitant

girona
urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença a multar els cotxes que se saltin les restriccions a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia