Educació

Florida Universitària impulsa un projecte innovador

Es basa en un sistema de guiat de parcel·les agrícoles mitjançant GPS i dispositius mòbils

El projecte que porta endavant Florida Universitària pretén crear una aplicació perquè el llaurador selecciones la tasca que va a realitzar i amb el vehicle o ferramenta que li cal per poder-la fer.

Aquest dispositiu seleccionarà la parcel·la a tractar, rebrà la informació mitjançant un sistema de situació geogràfica i indicarà sobre la pantalla, el dispositiu mòbil i la ruta que haurà de seguir el vehicle per tal de fer una feina precisa i correcta.

El projecte s'emmarca dins de les ajudes de la Secretaria d'Estat d'Educació i Formació Professional, adreçada a la realització de projectes d'innovació aplicada i transferència de coneixements en la formació professional del sistema educatiu.

Els objectius d'aquest treball milloren la permeabilitat de l'alumnat de Florida Universitària, potencien llurs competències emprenedores i doten els centres de recursos materials i humans necessaris, per poder afrontar l'aprenentatge de tecnologies mòbils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.