Pares i alumnes de l'escola Sant Jordi de Sant Vicenç es manifesten per denunciar les deficiències del centre

Els pares dels alumnes de l'escola Sant Jordi de Sant Vicenç de Montalt s'han cansat de sentir promeses que no es compleixen mai i ahir a la tarda més de mig centenar de persones van sortir al carrer per exigir que se solucionin les deficiències que té el nou edifici educatiu. El president de l'AMPA, Josep Ramon Pou, va explicar que, tot i que les obres d'ampliació de l'escola s'han acabat abans d'hora, hi ha tota una llista de greuges que afecten directament «la qualitat de vida dels alumnes».

Tot i que ahir, a l'última hora, els pares van rebre el compromís verbal del Departament d'Educació de la Generalitat que estudiarien cadascuna de les seves demandes, l'AMPA, tal com tenia previst, va manifestar-se pels carrers del poble. «Estem molt satisfets amb la nova escola, però hi ha temes pendents que no veiem que avancin», es queixava Pou. Entre la llarga relació d'aspectes que s'haurien de millorar destaca, sobretot, la necessitat de disposar d'una cuina pròpia al centre, però també que s'apugin unes baranes que hi ha al pati i que segons els pares «són un perill per als nens». Una teulada metàl·lica que té poca inclinació i on els alumnes s'hi poden enfilar fàcilment, el desnivell del pati i que en aquest espai no hi hagi prou fonts, unes rampes interiors que rellisquen molt i es fan perilloses, les portes corredisses i el fet que a les columnes del gimnàs no hi hagi protecció són alguns dels detalls que no convencen els pares.

El president de l'AMPA lamenta que no hagi estat fins a la convocatòria de la manifestació que finalment se'ls hagi escoltat, però adverteix que si aquest compromís del Departament d'Educació no es concreta en res continuaran les mobilitzacions.

L'Ajuntament, tot i compartir el neguit dels pares, admet que qui té la responsabilitat sobre l'espai és la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
administració

Neix una entitat per difondre la història i la cultura de Roses

roses
Raúl Montilla
Periodista i escriptor

“Emigrar és molt dur, és un joc d’identitat molt bèstia”

Cornellà de Llobregat
SOCIETAT

ADF, 15 entitats i un restaurant a Els Bellots

TERRASSA
educació

Malestar perquè es tanca una línia d’I3 a Rocafonda de Mataró

Mataró
salut

Acord en defensa de l’antic hospital de Mataró

mataró
medi ambient

Badalona analitza la salut de 216 palmeres i 10 estan molt greus

Badalona
Sant Feliu de Pallerols

Sèlvans assaja un nou model d’economia rural a través de la gestió forestal

Sant Feliu de Pallerols
GIRONA

Retiren l’aparcament reservat a la Guàrdia Civil a Emili Grahit

GIRONA
SALUT

Créixer en entorns d’aire contaminat redueix la capacitat d’atenció dels nens

BARCELONA