Educació

educació

Camós estrena la llar d'infants, amb 41 places

Rigau diu en la inauguració que en temps de crisi cal optar per la formació

A Camós van inaugurar ahir la llar d'infants, que té una quarantena de places per a mainada des de zero fins a tres anys, i amb una clara vocació de donar servei a la comarca. Així és com ho van destacar durant la inauguració de les instal·lacions el president del consell comarcal del Pla de l'Estany i alcalde de Palol de Revardit, Jordi Xargay, i també la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, que hi va afegir que Camós forma part d'una zona educativa

La consellera va assegurar que “en temps de crisi econòmica és quan més que mai s'ha d'optar per la formació ”. Per a Rigau, la riquesa d'un país no són els diners sinó l'aprenentatge que es pugui oferir als ciutadans. Rigau també va expressar el seu “goig” per l'estrena d'aquest equipament, no només com a consellera sinó també com a parvulista i com a banyolina.

Rigau també va lloar la feina de la cooperativa Suara, que és la que s'encarregarà de la gestió de la llar d'infants de Camós.

La consellera d'Ensenyament de la Generalitat va fer aquestes declaracions durant el discurs que va fer davant del centenar de veïns que van assistir a la inauguració.

Biomassa

Per part seva, l'alcalde de Camós, Narcís Massana, va felicitar Jordi Camps, veí de Camós i autor del projecte de la llar d'infants Baldufes, i va recordar que ha estat una obra que ha costat 345.000 euros que s'han finançat amb l'ajut del PUOSC, la Diputació de Girona i el Departament d'Ensenyament. La llar d'infants té un sistema de calefacció que funcionarà amb biomassa.

A la inauguració, també hi van assistir el rector dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona, Albert Bayot, la diputada del Parlament de Catalunya i alcaldessa de Vilademuls, Dolors Ruvirola, a més de diversos alcaldes del Pla de l'Estany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós