Educació

Clam a Sant Feliu per la jornada escolar contínua

L’Ajuntament instarà novament Ensenyament a permetre-ho a les quatre escoles

Un 93% de les famílies hi estan a favor, segons una enquesta

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols tornarà a demanar al Departament d’Ensenyament que permeti fer jornada contínua durant tot l’any a les quatre escoles del municipi, segons una nota feta pública ahir; una enquesta encarregada pel consistori revela que un 93% de les famílies està a favor de fer horari seguit. Des de l’Ajuntament consideren que és un “greuge comparatiu” amb els pobles del voltant, que sí que tenen una jornada contínua, com és el cas del centre de Santa Cristina d’Aro o dels tres que hi ha a Platja d’Aro. De fet, el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Salvador Calabuig, assegura que han demanat diverses vegades poder fer com les localitats veïnes i no se’ls permet, malgrat la majoria de famílies que ho reclamen.

A més, Calabuig recorda que Platja d’Aro ha demanat que se li allargui la possibilitat de continuar fent jornada seguida, ja que la majoria de la comunitat educativa és favorable a seguir. Per això, el regidor confia que el departament permeti a Sant Feliu de Guíxols poder fer la jornada contínua a les quatre escoles del municipi, l’Ardenya, la Gaziel, la Baldiri Reixach i l’Estació.

A més de l’enquesta, l’Ajuntament també aportarà un informe en què es concreta que els alumnes no quedaran desatesos a les tardes.“Els alumnes no estaran desatesos a les tardes perquè, des de fa temps, a Sant Feliu de Guíxols estem oferint tallers gratuïts a les quatre escoles públiques que tenim al municipi, però també oferim activitats a més de 200 famílies. Per tant, garantim l’equitat i se’ns pot concedir la jornada contínua”, ha remarcat Calabuig.L’enquesta que s’ha realitzat a les quatre escoles de Sant Feliu de Guíxols ha comptat amb una participació mitjana d’un 75% de la comunitat educativa. El centre l’Estació ha estat on més gent ha contestat, un 86% del total. A l’Ardenya ha estat d’un 82% , mentre que a la Baldiri Reixach i a la Gaziel ha estat d’un 65% i d’un 64% respectivament.Calabuig considera que es tracta d’unes dades “significatives” i per això assenyala que tornaran a demanar poder fer la jornada contínua com fan en les localitats del voltant de Sant Feliu de Guíxols. La petició es farà el setembre que ve i, per tant, en cap cas la jornada contínua es podria aplicar el curs vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Entitats i plataformes es manifesten demà contra la planta de Lotte

Mont-roig del camp
Societat

Els pastissers preveuen vendre unes 800.000 mones de Pasqua

Barcelona
canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Un estudi de l'IDIBGI i l'ICO identifica un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA